0159 501 05 martin@kruusbygg.se

KEDJEHUS

(slutsålda)


Kedjehus i bostadsrättsform i vackert västerläge. Tvåplanshusen har egen förgård och en bakomliggande trädgård. I anslutning till huset finns ett 25 kvm stort varmgarage som även fungerar utmärkt som kontor eller annan verksamhet då den har vackra stålpartier med glas för bra ljusinsläpp.

På entréplan, bredvid det öppna köket med väl tilltagen matplats ligger det separata vardagsrummet. På samma plan finns också tvättstugan och det större av de båda badrummen. På övre plan finns tre möjliga sovrum med badrum samt en stor altan ovan garaget i öppet läge. Husen är klädda med panel av cederträ och en tålig fasadskiva i ljus färg som står emot väder och är helt underhållsfri. Trädgården får vackra gräsytor med mindre träd och staket. En del delas av och blir privat för varje hus.

Detaljnivån är hög i huset med stengolv i hall bad och tvättstuga, ek golv i övriga utrymmen och med en genomarbetad planlösning blir detta ett riktigt bra alternativ för den som söker ett boende i mellanstorlek.

Ekviken

KRUUS BYGG I KORTHET

Byggnads AB Ulf Kruus har sedan firman grundades 1973, ritat, projekterat och byggt alla sina hus i egen regi med egna arkitekter, projektledare, installatörer, snickare och målare. Allt för att ha full kontroll på den arkitektur och kvalitet som gör Kruus Bygg känt. Läs mer →

KONTAKTA OSS

Kruus Bygg
Nygatan 3a
647 30 Mariefred
E-mail: martin@kruusbygg.se

Telefon: 0159 501 05